Plat dak regio Eindhoven laten maken renoveren

Kies altijd voor een gecertificeerd dakdekker uit eigen regio

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf in de regio Eindhoven, omdat de bitumineuze dakbedekking van uw plat dak vervangen moet worden? Kies dan altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf uit de regio groot Eindhoven als Wildhagen Daktechniek en Onderhoud. Waarom? U heeft dan de zekerheid dat de dakwerken worden gedaan door een gekwalificeerd dakdekker die zijn werk verstaat en dat er uitsluitend gewerkt wordt met A-merk materialen die geschikt zijn voor professioneel gebruik.

7 dagen per week servicedienst en 10 jaar garantie op dakwerken

Wildhagen Daktechniek en onderhoud Eindhoven is niet alleen een gecertificeerd dakdekker. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf Eindhoven dat u niet alleen voor een plat dak in kunt schakelen, maar ook voor alle andere dakwerken. Denk hierbij aan het repareren, renoveren en plaatsen van dakramen, lichtkoepels, dakgoten, schoorstenen, loodslabben en nokvorsten. Ook kunt u ons inschakelen voor het schoonmaken en coaten van hellende daken en gevels. Bovendien zijn wij als dakdekkersbedrijf gekwalificeerd voor het uitvoeren van dakinspecties. Omdat een calamiteit zich vaak in het weekend openbaart hebben wij een servicedienst die u 7 dagen per week kunt inschakelen. Omdat wij uitsluitend met A-merk materialen en gecertificeerde dakdekkers werken ontvangt u op onze werken een garantie van 10 jaar!

Op korte termijn een plat dak laten maken of renoveren is mogelijk

Ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf Eindhoven heeft zich volledig toegelegd op het inspecteren, renoveren, repareren en schoonmaken van bestaande daken en gevels binnen de regio groot Eindhoven. Hierdoor zijn wij in staat om snel te reageren en kunnen wij u snel helpen. Vaak komen wij dezelfde dag nog op afspraak bij u langs wanneer u ons vroeg belt. Woont u buiten ons verzorgingsgebied dan kunnen wij u niet van dienst zijn. Voor een maatwerk offerte plat dak maken of renoveren raadpleegt u de rubriek contact