Plat dak vervangen regio Eindhoven onze specialiteit

Onze allround dakdekkers Eindhoven kunnen u snel helpen

Dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud Eindhoven heeft zich volledig gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en renovatie van daken in de regio Eindhoven. Wanneer u ons telefonisch benadert voor de prijs die wij vragen voor een plat dak vervangen, dan komen wij altijd naar u toe om te zien wat de mogelijkheden zijn. Is de conditie van uw huidige dakbedekking nog zo goed dat deze als onderlaag gebruikt kan worden voor uw nieuwe bitumineuze dakbedekking, dan scheelt dit aanmerkelijk qua investeringskosten. De versleten laag hoeven wij voor plat dak vervangen dan niet te verwijderen.

Transparant stappenplan plat dak vervangen

Zoals bovenstaand aangegeven komen wij op afspraak altijd bij u langs. Wij kijken wat de mogelijkheden zijn die voor u het meest aantrekkelijk zijn. Daarna meten we de afmetingen van uw dak op en kijken ook of we RWA delen en loodslabben kunnen hergebruiken. Als we dit in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een schriftelijke offerte met een vaste all-in prijs. U weet dat exact wat uw plat dak vervangen inclusief materialen en arbeid u kost. Dus geen onverwachte verrassingen achteraf. Wanneer u akkoord bent met de offerte plannen we in overleg direct een datum in, wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden. We moeten altijd een voorbehoud maken want de weersomstandigheden hebben we niet in de hand. Wij communiceren dit vanzelfsprekend naar u wanneer een datum niet gehaald wordt.

A-merk materialen gecertificeerde dakdekkers en standaard 10 jaar garantie

Wanneer u kiest voor een gecertificeerd dakdekker als Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud, dan kiest u voor kwaliteit en zekerheden voor een marktconforme prijs. Zo werkt een gecertificeerd bedrijf uitsluitend met A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik en zijn alle dakdekkers gecertificeerd. Om dit te onderstrepen ontvangt u van ons een garantie van 10 jaar op alle materialen die door ons zijn verwerkt en alle dakwerken. Dit noemen wij wonen zonder zorgen. Moet u op korte termijn de dakbedekking van uw plat dak vervangen? Maak dan een vrijblijvende afspraak via de rubriek contact