Nieuw dak laten plaatsen in de regio Eindhoven

Kies voor Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud Eindhoven

Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Eindhoven, dat veel ervaring heeft met het plaatsen van een nieuw dak in de regio Eindhoven op basis van dakrenovatie. U kunt onze allround dakdekkers zowel voor platte- als hellende daken in de regio Eindhoven inschakelen. Voorwaarde is wel, dat het bestaande daken zijn, omdat wij als dakdekkersbedrijf bewust gekozen hebben voor onderhoud, renovatie, reparatie en inspectie van bestaande daken in groot Eindhoven. Door hier voor te kiezen én onze diensten uitsluitend aan te bieden binnen het gebied groot Eindhoven zijn wij in staat om u snel te helpen. Meestal komen wij dezelfde dag nog bij u langs om in kaart te brengen wat uw wensen en de actuele staat én de afmetingen van uw dak zijn. Dan weten wij hoeveel materialen wij eventueel voor een nieuw dak nodig hebben en kunnen wij een maatwerk offerte maken.

Transparante werkwijze en all-in tarieven nieuw dak maken

Zoals bovenstaand aangegeven komen wij in principe altijd bij u langs wanneer u ons met een hulpvraag voor een nieuw dak benadert. Waarom? De staat van elk dak is anders. Wij geven u graag een voorbeeld. Wanneer u ons benadert voor een nieuwe bitumineuze dakbedekking op uw platte dak is het belangrijk om te zien hoe de staat van uw dakbeschot is en die van de versleten dakbedekking. Wellicht zit de versleten dakbedekking nog vast aan het dakbeschot. Wanneer dit het geval is kunnen wij de nieuwe dakbedekking over de versleten dakbedekking leggen. Hiermee spaart u een aanzienlijk bedrag uit zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van uw nieuw dak. Om dit te onderstrepen ontvangt u bij Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Eindhoven 10 jaar schriftelijke garantie op materiaal en arbeid. In elke offerte die u van ons ontvangt staat een all-in prijs vermeld. Dus geen verrassingen achteraf.

Wildhagen Dakdekkers en onderhoud voor een nieuw dak zonder zorgen

Kies als woningeigenaar altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf uit uw eigen regio. Zij werken volgens strikte richtlijnen en gebruiken uitsluitend A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Bovendien ontvangt u van tevoren een schriftelijke offerte met all-in prijs. Heeft u een nieuw dak nodig. Vraag vrijblijvend een offerte aan en raadpleeg contact