Muur impregneren voorkomt vochtdoorslag algen en mos

De stenen van uw muur worden waterafstotend én vuilafstotend

Wanneer is een muur impregneren noodzakelijk? Deze vraag krijgen wij met grote regelmaat telefonisch of via de e-mail voorgelegd? Een concreet antwoord kunnen wij u helaas niet geven, omdat we de desbetreffende muur niet zelf hebben gezien. Om u een goed antwoord te kunnen geven zullen wij op afspraak naar u toe moeten komen. Voorwaarde is wel, dat u binnen ons verzorgingsgebied West-Brabant woont. Wanneer dit het geval is maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u.

Vochtproblemen en algen & mos groei in een buitenmuur

Een versnelde algen- en mosgroei en vochtproblemen ontstaan meestal gelijktijdig. Hoe komt dit? Buitenmuren zijn onderhevig aan weersinvloeden. Grote temperatuurverschillen, regen en wind zorgen op den duur voor slijtage. De beschermende buiten laag van stenen wordt poreus. Hierdoor kan vocht naar binnen treden. Gevolg: er ontstaan schimmels, algen, mossen, schade aan uw stenen en vochtplekken. Professioneel muur impregneren kan uw stenen (lees muur) weer waterdicht maken, wanneer deze professioneel schoon gemaakt is. Doet u dit niet, dan kan het impregneermiddel niet goed hechten aan uw stenen en ontstaan er binnen de kortste keren weer vochtplekken.

Schone muur voorwaarde voor duurzaam muur impregneren

Als gecertificeerd dak- en gevelspecialist voor de regio Eindhoven weten wij hoe belangrijk het is, dat de ondergrond (lees muur) goed schoongemaakt is anders heeft een muur impregneren geen enkele zin. Daarom biedt Wildhagen Daktechniek -en onderhoud Eindhoven, Veldhoven, Best en Oirschot  een sterk gereduceerd combinatie tarief aan voor gevel reinigen en muur impregneren. Voor muur impregneren gebruiken wij een coating die uw stenen niet alleen waterafstotend maar ook vuilafstotend maakt. Voor een vrijblijvende maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs komen wij graag bij u langs. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact