Lekkage dak Eindhoven altijd snel laten verhelpen

Kosten lekkage worden meestal niet vergoed door uw verzekering

Een lekkage in uw dak is wel het laatste waar u op zit te wachten, want de gevolgschade van een forse lekkage is vaak groot en zorgt voor grote overlast. En weet u wat het ergste is? Zowel de directe- als indirecte schade van een lekkage worden meestal niet vergoed. Ja, u leest het goed de directe- en indirecte schade van een lekkage worden in de meeste situaties niet vergoed door uw verzekering. Waarvoor bent u dan wel verzekerd zult u zich afvragen? U bent verzekerd voor schade die veroorzaakt is door een storm of een andere calamiteit. Schade die buiten uw schuld is ontstaan. De meeste spontane lekkages zijn ontstaan door achterstallig onderhoud. Elke claim wordt door uw verzekeringsmaatschappij categorisch afgewezen en eerlijk gezegd valt daar wat voor te zeggen.

Hoe kunt u het beste handelen wanneer u een lekkage ontdekt?

Het antwoord is eenvoudig. Wij adviseren u om dit telefonisch te doen, want dan krijgt u dakdekker Janus Wildhagen zelf aan de lijn. Hij kan op basis van uw hulpvraag direct actie ondernemen, mits de weersomstandigheden het toestaan Wanneer u in de regio groot Eindhoven woont, adviseren wij u om direct contact op te nemen met gecertificeerd dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud Eindhoven. Ook wanneer de weersomstandigheden het niet toestaan komt hij langs. Vaak kan hij provisorische maatregelen nemen, waardoor de lekkage kleiner wordt en zelfs stopt. Zodra het weer een duurzame reparatie wel mogelijk maakt wordt deze direct door hem of een van zijn collega’s gedaan.

Is een lekkage dak in de regio Eindhoven te voorkomen?

Het antwoord op deze vraag is uitgezonderd calamiteiten ja. In dit soort situaties vergoed uw verzekering de schade. Terugkomend op ons antwoord. Wanneer u jaarlijks een dakinspectie door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in de regio Eindhoven laat uitvoeren worden slijtage plekken al in een vroeg stadium ontdekt. Wanneer u het advies van een dakdekker opvolgt is het haast onmogelijk dat er een lekkage ontstaat. Bovendien kost een preventieve reparatie in vrijwel alle gevallen een fractie van een lekkage.

Lekkage dak regio groot Eindhoven? Raadpleeg direct contact