Gevel reinigen is een belangrijke onderhoudsbeurt

Voor het behoud van uw gevelstenen is eens in de 10 tot 20 jaar nodig

Het dak en de gevels van uw woning zijn bepalend voor de staat van uw woning.  Wanneer er in een van beide gebreken gaan ontstaan, dan heeft dat grote gevolgen voor uw woning. Het is daarom belangrijk, dat u eens in de 10 tot 20 jaar voor gevel reinigen kiest. De ruime marge van 10 jaar hangt af van verschillende factoren te weten:

  • Leeftijd van uw woning
  • De woonplaats waar uw woning staat
  • De locatie waar uw woning staat (naast drukke weg)
  • Zijn uw gevels in het verleden al eerder gereinigd?
  • Kwaliteit van de gevelstenen
  • Kwaliteit van het voegwerk

Het margeverschil van 10 jaar valt te verklaren, omdat al deze factoren van invloed zijn of gevel reinigen toegepast moet worden. Als de gecertificeerde gevelspecialist voor onder meer Eindhoven, Veldhoven, Best en Oirschot adviseren wij u daarom om tenminste elk half jaar uw gevels goed te controleren. Let vooral op de aanwezigheid van grote vochtige plekken (doorslag), een sterke groei van algen en mossen en gescheurde stenen. Wanneer u dit constateert neem dan voor een second opinion contact op met Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud. Mocht gevel reinigen inderdaad noodzakelijk zijn, dan ontvangt u direct een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. U weet dan wat de eventuele kosten zijn om de komende 10 tot 20 jaar weer onbezorgd te kunnen wonen.

Kies voor gevel reinigen en dakpannen reinigen

Wat voor uw gevels geldt, dat geldt ook voor uw pannendak. Een goed onderhouden pannendak gaat een mensenleven mee wanneer dit op tijd onderhouden worden. Bovendien is het voor u extra aantrekkelijk om zowel voor gevel reinigen als dakpannen reinigen te kiezen, want u profiteert dan van een aantrekkelijke combinatiekorting. Na het gevel reinigen en dakpannen reinigen voorzien wij uw gevels en dakpannen van een unieke coating. Deze coating zorgt er voor dat zowel uw gevels als dakpannen water- en vuilafstotend zijn.

Neem dan voor een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs contact met ons op voor een afspraak op locatie.