Daklekkage regio Eindhoven? Bel direct: 040 – 304 67 33

Bij een calamiteit staan onze dakdekkers 24/7 voor u klaar

U kunt bij een calamiteit als een ernstige daklekkage in de regio Eindhoven 7 dagen per week een beroep doen op een gekwalificeerde dakdekker van Wildhagen Dakdekkers & Onderhoud in Eindhoven. Wanneer u ons telefonische met een hulpvraag benadert komt onze gecertificeerde dakdekker zo snel mogelijk naar u toe. Of wij een daklekkage direct duurzaam kunnen verhelpen hangt voor een belangrijk deel af van de weersomstandigheden op dat moment. Wanneer het bijvoorbeeld stormt, dan is het onverantwoord dat onze dakdekker het dak op gaat voor het verhelpen van een daklekkage. Wel kan hij meestal provisorische maatregelen nemen om de daklekkage te verminderen of te stoppen. Zodra het weer het toestaat komt hij naar u toe om de daklekkage duurzaam te verhelpen.

Een daklekkage wordt meestal niet vergoed door uw verzekering

Een ernstige daklekkage zorgt voor overlast en vaak forse schade. Tot overmaat van ramp wordt in vrijwel alle gevallen de directe- en indirecte schade, die het gevolg zijn van een daklekkage, niet door uw verzekering vergoed. De schade wordt wel vergoed wanneer sprake is van een aantoonbare stormschade of een andere calamiteit die redelijkerwijs niet toe te wijzen is aan achterstallig onderhoud. Dit is ook de reden, dat wij woningeigenaren altijd adviseren om jaarlijks een dakinspectie uit te laten voeren door een gecertificeerd dakdekker als Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud Eindhoven. Alle onderdelen van uw dak worden dan gecontroleerd. Eventuele problemen met uw dak worden dan in een vroeg stadium geconstateerd en in overleg gerepareerd.

Wat te doen bij een daklekkage in de regio Groot Eindhoven?

Neem direct voorzorgsmaatregelen wanneer u een daklekkage ontdekt. Verwijder kostbare spullen. Zowel op de eerste etage, als op de begane grond. Bel wanneer u in de regio groot Eindhoven woont direct een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud Eindhoven. Op basis van de ernst van de lekkage kan de dakdekker die u aan de lijn krijgt u wellicht op afstand enkele nuttige tips geven om de lekkage te verhelpen. Is er sprake van een ernstige lekkage dan komen wij direct naar u toe.

Ontdekt u een lekkage? Neem dan altijd telefonisch contact met ons op en bel direct telefoon: 040 – 304 67 33. U wordt dan automatisch doorverbonden met de dakdekker die direct beschikbaar is.