Daklekkage Eindhoven lossen wij direct voor u op

Laat uw daklekkage snel verhelpen om gevolgschade te beperken

Wanneer u in uw woning of kantoorpand last heeft van een daklekkage Eindhoven is het belangrijk, dat u deze snel laat verhelpen. Er is namelijk een reële kans dat de gevolgschade aan plafonds, muren, vloeren en meubels flink in de papieren zal gaan lopen. Zeker wanneer u geen jaarlijkse dak inspectie door een dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers & Onderhoud heeft laten uitvoeren. Veel verzekeringen zullen bij lange na niet alles gaan vergoeden, omdat ze de daklekkage Eindhoven zullen wijten aan achterstallig onderhoud. Wanneer u als eigenaar niet kunt aantonen, dat u er wel het nodige aan heeft gedaan om de kwaliteit van uw dak op niveau te houden zal dat helaas de uitkomst zijn. Onze dakdekker Eindhoven maakt dit helaas dagelijks mee. Een echte nachtmerrie.

Ons advies: Laat uw daklekkage Eindhoven duurzaam verhelpen

Een lek in een dak ontstaat bij platte daken in de meeste gevallen geleidelijk. Het is vaak een gevolg van weersinvloeden. De gemiddelde levensduur van een plat dak is ongeveer 25 jaar. Een daklekkage begint met minuscule druppeltjes die zich als het ware langzaam in het dakbeschot vreten. Pas na maanden en zelfs jaren wordt de daklekkage Eindhoven zo groot dat deze door de bewoners wordt opgemerkt. Wanneer u met een zichtbare daklekkage te maken heeft raden wij u dan ook aan om dit goed te laten onderzoeken. Is het platte dak boven een woongedeelte, dan is dit het moment om uw platte dak te laten isoleren. U kunt dan gebruik maken van een door de overheid ingestelde regeling voor isolatie van uw dak. Dit levert u een aanzienlijke besparing energiekosten op. Heeft u een dergelijke budget niet, kies dan voor dakrenovatie wanneer de kwaliteit van uw dak onvoldoende is. Niet alleen wordt dan de daklekkage Eindhoven verholpen, maar kunt u bij normaal gebruik gedurende 25 jaar zorgeloos genieten.

Laat jaarlijks een dak inspectie uitvoeren

Wij adviseren al onze klanten om jaarlijks een dak inspectie uit te laten voeren. Eventuele problemen worden dan in een vroeg stadium gesignaleerd en verholpen. Dit verlengt de levensduur van uw dak aanzienlijk. Wanneer u een dak inspectie door een dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers & Onderhoud laat uitvoeren kunt u bij calamiteiten aanspraak maken op uw schadeverzekering.

Heeft u een daklekkage Eindhoven? Raadpleeg de rubriek contact