Dakisolatie Eindhoven goed voor uw portemonnee en milieu

Informeer bij uw gemeente naar subsidie mogelijkheden

Dankzij professionele dakisolatie Eindhoven kunt u jaarlijks vele honderden euro’s besparen op uw stookkosten. Bovendien zorgt professionele dakisolatie jaarlijks niet alleen voor een aanzienlijke financiële besparing, maar ook ons milieu wordt dankzij dakisolatie aanzienlijk minder belast. Ook de landelijke- en lokale overheden weten hoe belangrijk dakisolatie is voor het milieu en zien dakisolatie Eindhoven als een van de pijlers om de afgesproken klimaat doelstellingen te realiseren. Om dakisolatie Eindhoven te stimuleren heeft de landelijke overheid stimulerende subsidie maatregelen in het leven geroepen.

Aantrekkelijke subsidie regelingen voor dakisolatie Eindhoven

Wanneer u een woning gaat kopen mag u een bedrag van € 13.500, – mee financieren voor o.a. dakisolatie. Bovendien mag u gedurende 30 jaar de rente die u voor dit extra bedrag betaalt in mindering brengen. Dat levert u al snel een extra voordeel op van 40%.

Het aanbrengen van professionele dakisolatie moet zorgvuldig gebeuren. Wanneer u geen voorzorgsmaatregelen neemt kan het isoleren zelfs gezondheidsklachten geven. Pas dus op wanneer u het zelf doet! Om deze reden heeft de overheid de btw over arbeid verlaagd. In plaats van 21% betaalt u namelijk maar 9%.

Veel gemeenten kennen een lokale subsidie voor dakisolatie, wanneer dat wordt gedaan door een professioneel bedrijf. Omdat elke gemeente zelf kan bepalen wat het beleid is ten aanzien van dakisolatie Eindhoven, adviseren wij u om bij de gemeente waar u woont te informeren. Ook gemeenten dienen aan de klimaatdoelstellingen te voldoen.

Mogelijkheden dakisolatie bij Wildhagen Daktechniek & Onderhoud

In principe kunnen de gekwalificeerde dakisolatie specialisten van Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Eindhoven u elke vorm van dakisolatie, voor zowel platte daken als pannendaken, aanbieden. Het enige voorbehoud dat wij maken is dat u woont in de regio Eindhoven.

Neem contact op voor vrijblijvende offerte dakisolatie Eindhoven

Welke vorm van dakisolatie het meest geschikt is hangt van uw dak en budget af. Daarom komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om te zien wat de opbouw en conditie van uw dak zijn. Op basis van uw wensen ontvangt u dan direct schriftelijk een vrijblijvende maatwerk offerte.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte raadpleegt u contact