Dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud

Hét gecertificeerde dakdekkersbedrijf voor de regio groot Eindhoven

U woont in de regio groot Eindhoven en u heeft direct of op korte termijn een dakdekker nodig? Ongeacht uw hulpvraag adviseren wij u om direct telefonische contact op te nemen met gecertificeerd dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud uit Eindhoven. Wanneer u belt naar telefoon 040 – 304 67 33 krijgt u rechtstreeks eigenaar Janus Wildhagen aan de lijn. Op basis van uw hulpvraag zal hij met spoed naar u toekomen of een afspraak met u maken op een tijdstip dat u schikt. Vast staat, wanneer er geen sprake is van een calamiteit, dat wij binnen 24 uur bij u langskomen.

Onze allround dakdekker komt dezelfde dag nog naar u toe

Wanneer u dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud Eindhoven benadert met een hulpvraag, dan wordt u zeer snel geholpen. Wij kunnen u dit toezeggen, omdat wij als dakdekkersbedrijf gekozen hebben voor onderhoud, renovatie, reparatie en inspectie van bestaande daken. Onze gecertificeerde allround dakdekkers Eindhoven nemen dus geen grootschalige nieuwbouwprojecten aan in tegenstelling tot veel concullega’s. Bovendien bieden wij onze diensten uitsluitend in de regio Groot Eindhoven aan. Hierdoor gaat weinig reistijd verloren en kunnen wij een scherp marktconform tarief hanteren.

Voordelen van een gecertificeerd dakdekkersbedrijf

Waarom adviseren wij u om voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in de regio Eindhoven te kiezen? Enkele argumenten zijn:

  • Een gecertificeerd dakdekkersbedrijf werkt uitsluitend met A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik
  • Onze werkwijze en tarieven zijn volledig transparant
  • U ontvangt 10 jaar schriftelijke garantie op materiaal en arbeidsloon

Kortom, wanneer u voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud Eindhoven kiest krijgt u topkwaliteit voor een marktconforme prijs.

Direct of op korte termijn een dakdekkersbedrijf in de regio Groot Eindhoven nodig? Raadpleeg de rubriek contact. Bij een calamiteit altijd bellen!