Dakdekkersbedrijf Eindhoven voor reparatie en onderhoud daken

Unieke prijsgarantie en u wordt binnen 24 uur geholpen

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf Eindhoven voor reparatie of renovatie van uw dak? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u. Wildhagen Daktechniek & onderhoud is nu ook met een regionale vestiging in de regio Eindhoven begonnen. Net als in West-Brabant hanteert ons dakdekkersbedrijf Eindhoven dezelfde formule. Dat houdt in:

  • U wordt binnen 24 uur geholpen (uitgezonderd calamiteiten)
  • Unieke prijsgarantie
  • Uitsluitend professionele materialen
  • Uitgebreide garantie

Dakdekkersbedrijf Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Eindhoven werkt uitsluitend met ervaren en gekwalificeerde dakdekkers binnen een afgebakend rayon. Door hiervoor te kiezen gaan weinig tot geen uren verloren aan reistijd. Dit verklaart waarom wij u bijna altijd binnen 24 uur kunnen helpen (Vaak dezelfde dag nog!) en onze tarieven concurrerend zijn.

Net als onze vestiging in Breda heeft ons dakdekkersbedrijf Eindhoven zich gespecialiseerd in advies, renovatie en onderhoud van bestaande daken. Hierdoor zijn we flexibel en in staat om calamiteiten direct op te lossen. Een ernstige lekkage moet snel opgelost worden, want anders kan de gevolgschade voor een grote extra kostenpost zorgen.

Unieke prijsgarantie bij Wildhagen Daktechniek & Onderhoud

Wanneer u een beroep doet op een van onze gekwalificeerde dakdekkers voor een reparatie of verbetering gaat hij als volgt te werk. De dakdekker van ons dakdekkersbedrijf Eindhoven gaat op basis van uw informatie kijken wat de situatie op het dak is. Dat kan eventueel samen. Wanneer dat duidelijk is, vertelt hij aan de hand van foto’s wat er dient te gebeuren. Op basis van zijn bevindingen ontvangt u direct een schriftelijke offerte. U bent vrij om te beslissen of u wel of niet van de offerte gebruik wilt maken. De prijs die in de offerte wordt vermeld is een vaste all-in prijs, waarvoor Wildhagen Daktechniek & Onderhoud de werkzaamheden uitvoert. Dus geen verrassingen achteraf.

Voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte raadpleegt u contact