Dakdekker Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Eindhoven

Gecertificeerd dakdekkersbedrijf Eindhoven waar u snel wordt geholpen

Wildhagen Dakdekkers & Onderhoud Eindhoven is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf dat u in kunt schakelen voor alle dakwerken in de regio Groot Eindhoven. Elke dakdekker van ons dakdekkersbedrijf Eindhoven is allround en gecertificeerd. Om de kwaliteit van ons dakwerk te kunnen garanderen werken wij volgens strikte richtlijnen. Zo gebruiken wij uitsluitend A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik en onderscheidt elke dakdekker van Wildhagen Daktechniek & Onderhoud zich qua vakmanschap. Dit is de reden, dat wij u maar liefst 10 jaar schriftelijke garantie op materiaal en dakwerk aan kunnen bieden.

Gespecialiseerd in snelle reparaties en onderhoud van daken

Wij hebben er bewust voor gekozen om uitsluitend te werken binnen een afgebakend gebied. Voor onze vestiging Eindhoven is dat de regio Groot Eindhoven. Door hier bewust voor te kiezen gaat er vrijwel geen kostbare reistijd verloren. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in reparaties en onderhoud van daken Hierdoor kan elke dakdekker van onze vestiging in Eindhoven u snel helpen en een probleem snel naar grote tevredenheid oplossen. Ook in de weekenden is er een gecertificeerde dakdekker in de regio Groot Eindhoven beschikbaar. U dient dan alleen rekening te houden met een hoger uurtarief.

Als allround dakdekker kunt u voor alle dakwerken ons inhuren

Een groot aantal dakdekkersbedrijven in de regio Eindhoven zijn niet allround. Zij doen alleen platte daken of hellende daken. Een gecertificeerd dakdekker van Wildhagen Daktechniek & Onderhoud kunt u inschakelen voor alle dakwerken! Van lood-en zinkwerken tot het reinigen en coaten van dakpannen, maar ook voor het plaatsen of vernieuwen van dakramen, lichtkoepels, nokvorsten en dakgoten. Tenslotte vragen wij aandacht voor ons jaarlijkse dakinspectie abonnement. Wanneer alle onderdelen die wij tijdens de dakinspectie controleren goed zijn, ontvangt u van ons een dakinspectie certificaat dat 1 jaar geldig is. Bij een calamiteit staat u hiermee sterk bij uw verzekeringsmaatschappij.

Snel een dakdekker in de regio Groot Eindhoven nodig?

Maak meteen een afspraak met ons en raadpleeg de rubriek contact