Dakdekker Helmond 7 dagen per week beschikbaar

Dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud

Zeker wanneer u direct of snel een dakdekker Helmond nodig heeft raden wij u aan om contact op te nemen met dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf hebben wij ons volledig toegelegd op onderhoud, renovatie, reparatie en het inspecteren van daken in de regio groot Eindhoven. Ook Helmond valt binnen het verzorgingsgebied van onze regionale vestiging in Eindhoven.

Transparante en klantvriendelijke werkwijze dakdekker Helmond

Wanneer u ons dakdekkersbedrijf met een hulpvraag benadert waar een dakdekker Helmond voor nodig is krijgt u direct eigenaar Janus Wildhagen aan de lijn. Op basis van uw hulpvraag maakt hij in overleg met u direct een afspraak, zodat u weet wanneer wij bij u langskomen. Is er sprake van een calamiteit, dan krijgt uw hulpvraag de hoogste prioriteit. Dit betekent dat de werkzaamheden waar wij mee bezig zijn worden afgemaakt en direct daarna naar u toekomen. Ook wanneer de weersomstandigheden het niet toestaan om een reparatie duurzaam uit te voeren zullen wij altijd proberen om een provisorische oplossing te vinden.

Wanneer wij hierin geslaagd zijn dan komen wij, zodra de weersomstandigheden het toestaan, naar u toe om een duurzame reparatie uit te voeren. Wanneer dat duurzaam mogelijk is ontvangt u een garantie van 10 jaar op onze werkzaamheden. Bij Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud Helmond kunnen wij dit doen, omdat wij uitsluitend werken met A-merk materialen die geschikt zijn voor professioneel gebruik en onze dakdekkers gecertificeerd zijn. Wij geven onze klanten graag een wonen zonder zorgen garantie.

U ontvangt eerst een prijsopgave voordat wij aan een klus beginnen

Wanneer u onze dakdekker Helmond benadert met een hulpvraag, dan brengen wij eerst in kaart wat de kosten zijn en ontvangt u van ons een maatwerk offerte met een all-in prijs. U weet dan precies wat de kosten zijn. Gaat u niet akkoord met de offerte prijs, dan bent u ons geen kosten verschuldigd en gaan wij naar de volgende klant met een hulpvraag. Bent u wel akkoord dat gaan wij zo spoedig mogelijk en vaak direct aan het werk. Wij hopen u een inzage gegeven te hebben hoe wij werken. Met spoed of op korte termijn een dakdekker Helmond nodig. Raadpleeg de rubriek contact