Dakbedekking vervangen in de regio groot Eindhoven?

Bel dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud Eindhoven

Moet bij u op korte termijn de dakbedekking vervangen worden van uw aanbouw en woont u in de regio groot Eindhoven? Vraag dan een offerte aan bij hét dakdekkersbedrijf voor de regio groot Eindhoven. Wij hebben ons de afgelopen jaren volledig toegelegd op onderhoud, renovatie, reparatie en inspectie van platte- en hellende daken in de regio groot Eindhoven. Dit verklaart, waarom wij snel uw dakbedekking vervangen kunnen voor een aantrekkelijke prijs. Door in een afgebakend gebied te werken gaat bij ons vrijwel geen tijd verloren aan improductieve reisuren. Daarnaast hoeven wij door gebruik te maken van innovatieve technieken geen kantoorpersoneel aan te houden of een callcenter in te schakelen. Wanneer u ons met een vraag benadert, krijgt u rechtstreeks eigenaar Janus Wildhagen aan de lijn. Op basis van uw hulpvraag wordt direct een afspraak met u gemaakt.

Dakbedekking vervangen kosten kunnen behoorlijk verschillen

Wildhagen Dakdekker en Onderhoud Eindhoven is een gecertificeerde dakdekkersbedrijf. Dit betekent, dat wij uitsluitend werken met gecertificeerde dakdekkers die aangetoond hebben vakbekwaam te zijn. Bovendien werken wij volgens strikte richtlijnen. Wanneer u ons benadert voor een dakbedekking vervangen offerte komen wij standaard op afspraak bij u langs. Wij gaan dan de actuele staat van uw dak onderzoeken om te kijken of wij uw dakbedekking vervangen kunnen op basis van dakrenovatie. Dit is mogelijk wanneer uw dakbeschot nog in goede conditie is en de versleten bitumen dakbedekking geschikt is om als onderlaag te dienen voor uw nieuwe bitumineuze dakbedekking. Wanneer dat mogelijk is scheelt dat een spreekwoordelijke slok op een borrel.

Transparante offerte met een all-in prijs    

Zodra wij alles in kaart hebben gebracht ontvangt u een schriftelijke offerte van ons. Hierin wordt een all-in prijs vermeld. In deze prijs zijn alle materiaal- en arbeidskosten verwerkt. Dus achteraf geen onaangename verrassingen. Nadat ons werk is opgeleverd ontvangt u hier 10 jaar schriftelijke garantie op. Dit is ook de verklaring, dat wij altijd komen kijken en geen dakbedekking vervangen over een bestaand dak dat niet voldoet aan de eisen. Wilt u ook een maatwerk offerte ontvangen raadpleeg dan de rubriek contact