Dakbedekking plat dak regio Eindhoven

Kies altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in de regio Eindhoven

Moet de bitumineuze dakbedekking plat dak vervangen worden, omdat deze na vele jaren ‘trouwe dienst’ slijtage plekken begint te vertonen? Kies dan altijd voor A-merk dakbedekking die bestemd is voor professioneel gebruik. Waarom? Het laatste decennium zien we, dat er via sommige bouwmarkten, goedkope B-merk dakbedekking is verkocht die aanmerkelijk korter blijkt mee te gaan dan de vertrouwde A-merk dakbedekking die wordt gebruikt door gecertificeerde dakdekkersbedrijven. Helaas zien we in de praktijk ook, dat deze goedkope dakbedekking door dakdekkers is gebruikt om een scherpe prijs aan te kunnen bieden. Kies daarom altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud Eindhoven. Gecertificeerde dakdekkersbedrijven werken volgens strikte richtlijnen en geven 10 jaar schriftelijke garantie op de dakbedekking plat dak.

Een A-merk dakbedekking plat dak gaat 30 jaar mee

Bezuinig beslist niet op de kwaliteit van uw dakbedekking plat dak, want dan zal al vrij snel blijken dat er craquelé (kleine scheurtjes) in de dakbedekking begint te ontstaan. Ook kan de oorzaak zijn dat de dakbedekking plat dak verkeerd is gelegd. Kortom neem geen enkel  risico met de dakbedekking van uw huis of kantoorpand, want een goed dak is met uw gevels bepalend voor het behoud van uw woning en bedrijfspand. Bovendien blijkt in de praktijk, dat het prijsverschil minimaal is. Wanneer u in de regio Eindhoven woont, nodigen wij u daarom vriendelijk uit om bij ons dakdekkersbedrijf Eindhoven een vrijblijvende maatwerk offerte aan te vragen. Wanneer u dat doet, dan komen wij altijd eerst bij u langs om op het bewuste dak te kijken hoe de conditie van uw dakbedekking is. Als blijkt dat wij uw platte dak kunnen vernieuwen op basis van dakrenovatie scheelt u dat qua kosten. U hoort dat direct van ons.

Schriftelijke maatwerk offerte inclusief all-in prijs

Nadat wij uw platte dak hebben geïnspecteerd, ontvangt u van ons een maatwerk offerte met een all-in prijs. In deze prijs zijn alle kosten voor materiaal en arbeidsloon opgenomen. U weet waar u aan toe bent en ontvangt geen onaangename verrassingen achteraf. Wilt u ook een maatwerk offerte inclusief all-in prijs voor uw nieuwe dakbedekking plat dak ontvangen? Raadpleeg dan de rubriek contact