Dak renoveren met 10 jaar schriftelijke garantie

Standaard bij Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud Eindhoven

De prijzen voor een dak renoveren in de regio groot Eindhoven ontlopen elkaar niet zoveel, omdat de werkzaamheden qua tijdsduur niet veel verschillen. Wanneer u bij Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud een prijs opvraagt voor een dak renoveren in de regio groot Eindhoven, dan komen wij altijd bij u langs. Wij willen graag de actuele staat van uw dak bekijken. Waarom? Wij willen graag zien hoe de staat van uw dakbeschot is en bij een plat dak onderzoeken of de versleten dakbedekking gebruikt kan worden als ondergrond voor de nieuwe bitumineuze dakbedekking. Blijkt dit mogelijk te zijn, dan scheelt dat u aanmerkelijk qua kosten. Overigens hoeft u niet bang te zijn, dat dak renoveren ten koste gaat van de levensduur van uw nieuwe dakbedekking. Bij normaal gebruik gaat een A-merk bitumineuze dakbedekking die goed gelegd is tenminste 30 jaar mee.

Waarom voor dak renoveren Wildhagen Dakdekkers en Geveltechniek?

Zoals bovenstaand aangegeven verschillen de prijzen van dakdekkers niet veel. Mocht u een offerte van een andere dakdekker ontvangen die qua prijs aanmerkelijk goedkoper uitvalt, dan mag u daar dan ook vraagtekens bij plaatsen. Zijn alle kosten meegerekend en ontvangt u achteraf geen nacalculatie? Ook is het mogelijk dat men B-merk materialen gebruikt en/of een garantietermijn aanbiedt van slechts enkele jaren. Wanneer u bij ons een prijs voor dak renoveren opvraagt, dan komen wij altijd bij u langs. Wanneer duidelijk is op welke wijze wij uw dak kunnen renoveren ontvangt u van ons een schriftelijke offerte met daarin een vaste all-in prijs. Hierin zijn alle kosten opgenomen. Wanneer u met deze prijs akkoord bent spreken wij een datum af wanneer wij de werkzaamheden kunnen starten. Tevens ontvangt u op al onze werkzaamheden een schriftelijke garantie van 10 jaar op materiaal en onze dakwerken.

Wilt u een maatwerk prijsopgave voor dak renoveren ontvangen?

Voor een aantrekkelijke marktconforme prijsopgave voor dak renoveren in de regio groot Eindhoven raadpleegt u de rubriek contact