Dak reinigen Eindhoven Best Veldhoven Oirschot

Vraag een combinatie offerte aan voor dak reinigen en impregneren

Steeds meer eigenaren van woningen in Eindhoven, Best, Nuenen, Veldhoven en Oirschot kiezen voor dak reinigen door gecertificeerd dakdekkersbedrijf Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Eindhoven. En dat is een verstandige keuze, want wanneer u voor professioneel dak reinigen kiest in combinatie met impregneren gaan de dakpannen van uw woning tot wel twee keer zo lang zonder problemen mee.

Wat kunnen de gevolgen zijn wanneer u niet voor dak reinigen kiest?

U bepaalt als woningeigenaar natuurlijk zelf of u uw dak reinigen laat. Het laten reinigen van uw dak is geen verplichting. Al hoewel. Bij problemen als lekkages moet u aan uw verzekering wel moet kunnen aantonen dat u regelmatig onderhoud heeft laten plegen. Kunt u dat niet, dan is de kans groot dat uw verzekering de gevolgschade in uw woning niet zal vergoeden, omdat u achterstallig onderhoud zal worden verweten. Op zichzelf is dat natuurlijk logisch. Anders zou elk gezin, dat verzekerd is, geen onderhoud meer doen en rustig afwachten tot er schade optreedt. Schade die kan optreden wanneer u niet voor dak reinigen kiest kan bestaan uit: gescheurde dakpannen, verstopte regenwaterafvoeren, lekkages en een verkorte levensduur van uw dakpannen.

Voordeel wanneer u wel voor periodiek dak reinigen kiest

Kiest u wel voor dak reinigen door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Eindhoven, dan blijven u dakpannen in conditie. Zeker wanneer u uw dakpannen ook van een speciale coating laat voorzien gaan ze een mensenleven mee. Bovendien ziet uw dak er na een professionele behandeling weer als nieuw uit. Zeker bij een eventuele verkoop van uw woning zorgt dat voor een significante meerwaarde. Bij een calamiteit als een lekkage worden alle onkosten vergoed, want u kunt aantonen dat u uw dakpannen goed heeft laten onderhouden.

Wilt u weten hoeveel professioneel dak reinigen inclusief het aanbrengen van een speciale coating Eindhoven, Best, Nuenen, Veldhoven en Oirschot kost? Neem dan voor een maatwerk offerte met een vaste all-in prijs een vrijblijvende afspraak via de rubriek contact