Dak bedekken Eindhoven Helmond Veldhoven Oirschot

De gecertificeerde dakdekker voor platte- en hellende daken

Schakel voor dak bedekken in de regio groot Eindhoven beslist Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Eindhoven  in. Ons dakdekkersbedrijf Eindhoven is niet alleen gecertificeerd, maar kan u bovendien snel en duurzaam van dienst zijn. De vakbekwame dakdekkers van onze vestiging in Eindhoven werken namelijk uitsluitend in de regio Eindhoven, waardoor er weinig tot geen tijd verloren gaat aan improductieve reisuren. Hierdoor kunnen wij u niet alleen snel, maar ook voor aantrekkelijke marktconforme tarieven van dienst zijn.

Transparante werkwijze voor dak bedekken Eindhoven

Wanneer u ons benadert voor dak bedekken in de regio groot Eindhoven maken wij standaard een afspraak met u, om te zien wat de conditie van de versleten dakbedekking is. Nadat wij die hebben vastgesteld en in kaart hebben gebracht wat de exacte maten zijn van het dak dat bedekt moet worden ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs. U weet dan exact waarmee u qua investeringskosten rekening mee moet houden. Voor een dak bedekken gebruiken wij uitsluitend A-merk materialen, omdat wij als gecertificeerd dakdekker werken volgens strenge richtlijnen en kwaliteitseisen. Als klant heeft u de zekerheid dat het dak bedekken professioneel gebeurt. Om dit te onderstrepen ontvangt u een schriftelijke garantie van maar liefst 10 jaar op materiaal en arbeid.

Pas wanneer u akkoord bent met de offerte wordt er een afspraak met u gemaakt, wanneer de werkzaamheden onder voorbehoud zullen plaatsvinden. Weersomstandigheden kunnen voor een vertraging zorgen. Gaat u niet akkoord met onze offerte voor dak dekken in de regio Eindhoven, dan bent u ons geen kosten verschuldigd! Benadert u ons voor een project buiten ons verzorgingsgebied, dan moeten wij u helaas teleurstellen. Wanneer zich namelijk een calamiteit voordoet willen wij u als klant snel van dienst kunnen zijn en dat laatste gaat niet wanneer u buiten ons verzorgingsgebied woont of met uw bedrijf gevestigd bent.

Vrijblijvende maatwerk offerte inclusief all-in prijs ontvangen?

Wanneer u binnen ons verzorgingsgebied woont en een offerte voor dak bedekken wilt ontvangen raadpleegt u de rubriek contact