Buitenmuur impregneren in de regio Eindhoven

Neem geen risico en kies voor een erkend gevelspecialist Eindhoven

Een buitenmuur impregneren kan aan de orde zijn wanneer in uw buitenmuur donkere vochtvlekken zichtbaar worden en er een versnelde algen- en mosgroei te zien is. Dit wijst er op, dat de waterafstotende laag van uw stenen dermate poreus aan het worden is, dat een ‘grote onderhoudsbeurt’ nodig is. Om er zeker van te zijn dat dit inderdaad aan de orde is adviseren wij u voor een second opinion contact op te nemen met de gevelspecialist van Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Eindhoven. Hij weet op basis van kennis en ervaring precies of een ‘grote onderhoudsbeurt ’inderdaad nodig is.

Waarom een buitenmuur impregneren?

Uw dak en gevels zijn bepalend voor de conditie van uw woning. Wanneer een van beide niet optimaal in conditie is, dan gaat dit op relatief korte termijn gegarandeerd voor de nodige problemen zorgen. U moet dan denken aan vochtdoorslag, lekkages als gevolg van gescheurde stenen, schimmelvorming in de spouwmuren, rottende kozijnen en een vochtig woonklimaat dat voor klachten zorgt bij bewoners die problemen hebben met de luchtwegen. Door uw dakpannen en buitenmuren in conditie te houden krijgt u deze problemen niet en wordt uw woning zelfs meer waard. De muren en dakpannen zien er weer als nieuw uit.

Wanneer u er op tijd bij bent is uw buitenmuur impregneren de oplossing voor het weer in topconditie brengen van uw gevels. Dit dient zeer zorgvuldig te gebeuren. Een buitenmuur impregneren is pas mogelijk wanneer deze grondig is schoongemaakt met speciale apparatuur op stoombasis. Doet u dat niet, dan blijven er algen, mossen, roetdeeltjes en vuil in de poreuze stenen zitten. Wanneer dat het geval is kan de speciale impregneercoating niet in de stenen doordringen en worden deze niet water- en vuilafstotend. U zult geen aanspraak kunnen maken op garantie wanneer na korte tijd de klachten weer terugkomen!!

Aantrekkelijk combinatietarief buitenmuur impregneren en schoonmaken

Wildhagen Daktechniek en onderhoud Eindhoven werkt met maatwerk offertes. Wij komen graag bij u langs wanneer u overweegt om voor professioneel buitenmuur impregneren en schoonmaken te kiezen. Nadat wij de afmetingen en de conditie in kaart hebben gebracht ontvangt u een maatwerk offerte inclusief all-in prijs. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact