Bitumineuze dakbedekking aanbrengen regio Eindhoven?

Bij dakdekker Wildhagen Eindhoven ontvangt u 10 jaar garantie

Voor bitumineuze dakbedekking aanbrengen doet u er als opdrachtgever verstandig aan om altijd te kiezen voor een A-merk dakbedekking. Niet alleen wordt voor de fabricage van A-merk bitumineuze dakbedekking  gebruik gemaakt van de beste materialen, maar een A-merk dakbedekking gaat bovendien een stuk langer mee. Voorwaarde is wel, dat de dakbedekking door een vakbekwame dakdekker van een gecertificeerd dakdekkersbedrijf uit de regio Eindhoven als Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Eindhoven wordt gelegd. Wanneer u hier voor kiest ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie op materiaal én arbeid. Wij noemen dat wonen zonder zorgen.

Bitumineuze dakbedekking aanbrengen dient zorgvuldig te gebeuren

Het aanbrengen van bitumineuze dakbedekking dient uiterst zorgvuldig te gebeuren. Zeker wanneer het een plat dak boven een woonruimte of kantoor betreft. Als het bitumineuze dakbedekking aanbrengen niet op de juiste wijze gebeurt, is de kans groot dan men binnen enkele jaren te maken krijgt met vochtplekken en zelfs lekkages. Met alle gevolgen van dien. Door video’s op het internet (YouTube) en grote bouwmarkten wordt de indruk gewekt dat bitumineuze dakbedekking aanbrengen een spreekwoordelijk fluitje van een cent is, maar niets is minder waar. Vrijwel wekelijks wordt onze hulp ingeroepen, omdat zich een lekkage voordoet. Een dakbedekking duurzaam aanbrengen is werk voor vakbekwame dakdekkers.

Forse prijsverschillen bitumineuze dakbedekking aanbrengen

Wanneer u prijzen per vierkante meter op gaat vragen bij dakdekkersbedrijven in de regio groot Eindhoven voor bitumineuze dakbedekking aanbrengen, dan zult u forse prijsverschillen tegenkomen. Veel dakdekkersbedrijven in de regio Eindhoven werken met m2 prijzen waar nog allerlei kosten bijkomen. Bovendien weet u niet of men gebruik maakt van A-merk of B-merk bitumineuze dakbedekking. Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Eindhoven werkt niet met losse m2 prijzen. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf in de regio Eindhoven werken wij met maatwerk offertes en all-in prijzen. Wanneer u ons benadert komen wij op afspraak bij u langs en gaan kijken wat de conditie van uw versleten dak is. Wanneer dat duidelijk is ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. U weet dan exact wat de investeringskosten zijn. Voor een vrijblijvende offerte raadpleegt u contact