Bitumen dakbedekking Eindhoven met 10 jaar garantie

Dit is een van de voordelen van een gecertificeerd dakdekkersbedrijf

Bent u op zoek naar een dakdekker Eindhoven, omdat de bitumen dakbedekking van uw huidige platte dak versleten is? Kies dan altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf. U heeft dan de garantie dat uitsluitend gebruik gemaakt wordt van A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik en dat uw bitumen dakbedekking wordt gelegd door vakbekwame dakdekkers. Dit zorgt er voor dat u de komende tientallen jaren, bij normaal gebruik, een probleemloos dak boven uw hoofd heeft. Dat noemen wij wonen zonder zorgen.

Wildhagen Dakdekkers de gecertificeerde dakdekkers regio Eindhoven

Wanneer u in de regio Eindhoven woont, dan kunt u voor het laten leggen van A-merk bitumen dakbedekking de allround dakdekkers van Wildhagen Dakdekkers & Onderhoud Eindhoven inschakelen. Elke dakdekker van ons dakdekkersbedrijf Eindhoven is gecertificeerd en werkt volgens de strikte richtlijnen die gelden voor gecertificeerde dakdekkersbedrijven. Als klant krijgt u bij Wildhagen Dakdekkers & Onderhoud Eindhoven bovendien 10 jaar schriftelijke garantie op de door ons gelegde bitumen dakbedekking en het verrichte dakwerk.

Transparante werkwijze bitumen dakbedekking leggen

Wij vinden het belangrijk dat u weet hoe wij te werk gaan en wat de kosten voor het leggen van een nieuwe bitumen dakbedekking zijn. Om deze reden komen wij altijd op afspraak bij u langs, wanneer u ons benadert voor een prijsopgave. Onze dakdekker gaat dan het dak op om te zien wat de huidige conditie van uw bitumen dakbedekking is. Wanneer er nog geen lekkage is ontstaan en ook het dakbeschot nog in goede staat is kan namelijk de bitumen dakbedekking over de bestaande worden heen gelegd. Dat scheelt aanmerkelijk qua kosten en qua levensduur en garantie maakt dat geen verschil. Wij noemen dit dakrenovatie. Blijkt dit niet mogelijk te zijn dan dient de oude dakbedekking verwijderd te worden. Dat geldt ook voor sommige onderdelen van het dakbeschot.

Schriftelijke maatwerk offerte inclusief all-in prijs

Wanneer is vast komen te staan of dakrenovatie wel of niet mogelijk is, ontvangt u van ons een maatwerk offerte met daarin een all-in prijs. In deze offerte zitten alle kosten! U wordt achteraf dus niet verrast met onaangename kosten, omdat de werkzaamheden in de praktijk tegenvielen. Wanneer u akkoord bent met de offerte spreken wij een datum af wanneer de werkzaamheden kunnen plaatsvinden. Spreekt onze werkwijze voor bitumen dakbedekking leggen u aan? Maak dan een vrijblijvende afspraak en raadpleeg de rubriek contact