Bitumen dak Eindhoven repareren renoveren vervangen

Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Eindhoven kan u altijd snel helpen

Een professioneel gelegd bitumen dak gaat bij normaal gebruik tussen de 25 en 30 jaar mee. Medebepalend voor de levensduur is welke kwaliteit dakbedekking in het verleden gelegd is. Zeker wanneer een bitumen dak op leeftijd komt is het verstandig om jaarlijks een dakinspectie uit te laten voeren door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Eindhoven. Onze vakbekwame dakdekkers weten precies of een dakbedekking nog meegaat. Een ander bijkomend voordeel is, wanneer u jaarlijks een dakinspectie laat uitvoeren u voorrang krijgt ten opzichte van nieuwe klanten die geen contract hebben.

Vaak kunnen wij uw bitumen dak op basis dakrenovatie vernieuwen

Wanneer u jaarlijks uw bitumen dak laat inspecteren kunnen wij in vrijwel alle situaties uw bitumen dak vervangen op basis van dakrenovatie. Hiermee bespaart u vele honderden euro’s. Waarom? Wanneer wij jaarlijks uw bitumen dak inspecteren kunnen wij u op tijd een teken geven wanneer de bitumen dakbedekking van uw bitumen dak vervangen dient te worden. Dat betekent, dat wij de versleten dakbedekking kunnen gebruiken als onderlaag en dat wij de versleten laag niet hoeven te verwijderen. Dat geldt ook voor het dakbeschot van uw dak. Wanneer men te laat onze expertise inschakelt moeten wij in de meeste gevallen ook delen van het dakbeschot vernieuwen om duurzaam gebruik te kunnen garanderen. Kortom een jaarlijkse dakinspectie betaalt zich terug.

Waarom dakdekker Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Eindhoven?

Wij zijn een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Eindhoven dat uitsluitend met gekwalificeerde dakdekkers werkt en A-merk materialen gebruikt die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Hierdoor kunnen wij u 10 jaar garantie aanbieden op alle A-merk materialen die wij gebruiken. Wij noemen dat wonen zonder zorgen. Bovendien kunnen wij u snel helpen, omdat wij in een afgebakend gebied werken namelijk groot Eindhoven. Voor het aanvragen van een maatwerk offerte met een vaste all-in prijs raadpleegt u de rubriek contact