Bitumen dak vervangen regio Eindhoven

Vervangen of renoveren zorgt voor een groot prijsverschil

Steeds meer inwoners uit de regio Eindhoven vragen bij ons een offerte aan voor een bitumen dak vervangen. Navraag leert, dat dit komt dankzij positieve mond-tot-mond reclame. Met deze ontwikkeling zijn wij blij. Wellicht dat ook u door mensen bent getipt over de transparante werkwijze van ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf in Eindhoven. Zo niet, dan lichten wij deze onderstaand toe.

Transparante werkwijze en maatwerk tarieven bitumen dak vervangen

Eigenaar Janus Wildhagen van dakdekkersbedrijf Wildhagen dakdekkers en Onderhoud Eindhoven is al vele jaren actief als dakdekker. Voordat hij met zijn bedrijf begon hoorde hij vaak als klacht dat een behoorlijk aantal dakdekkersbedrijven geen afspraken nakwamen en dat men vaak achteraf werd geconfronteerd met rekeningen. Reden: er bleken veel meer uren gemaakt te zijn dan begroot. Een andere veel voorkomende klacht was dat planningen slecht of niet werden nagekomen en dat er niet werd gecommuniceerd met klanten. Toen hij met Wildhagen Dakdekkers en Onderhoud Eindhoven startte koos hij daarom voor een andere methodiek dan de meeste andere dakdekkersbedrijven.

Bitumen dak vervangen op basis dakrenovatie

Als er een aanvraag voor een bitumen dak vervangen binnenkomt, dan gaat Janus Wildhagen naar de klant toe om te zien wat de staat van de bitumen dakbedekking en het dakbeschot is. Wanneer die voldoende respectievelijk goed is, dan kan het bitumen dak vervangen worden op basis van dakrenovatie. Dit betekent, dat de versleten bitumen dakbedekking als ondergrond kan dienen voor de nieuw aan te brengen dakbedekking. Deze hoeft dus niet verwijderd te worden en dat scheelt soms wel tientallen procenten.

Bitumen dak vervangen wanneer dakrenovatie niet mogelijk is

Dan bent u duurder uit, want de versleten bitumen dakbedekking dient in zijn geheel verwijderd te worden. Vaak zien we ook dat delen van het dakbeschot vernieuwd moeten worden. Dit moet u doen, want anders krijgt u beslist problemen en bestaat de kans op houtrot. Wilt u uw bitumen dak vervangen? Vraag een offerte aan via de rubriek contact