Bitumen dak repareren Eindhoven Helmond Oirschot

Reparatie heeft alleen zin wanneer dak niet versleten is

Het belang van een jaarlijkse dakinspectie kunnen wij niet genoeg onderstrepen. Wat veel gezinnen en bedrijven helaas vergeten is, dat de schade die veroorzaakt wordt door een lekkage door uw verzekering niet vergoed wordt. Wanneer onze hulp wordt ingeroepen voor een bitumen dak repareren is dat meestal voor het verhelpen van een lekkage. Wat we in de praktijk vaak zien, wanneer wij het dak op gaan, is dat de dakbedekking versleten is en dat een bitumen dak repareren eigenlijk geen zin heeft. Voordat wij dit gaan doen overleggen wij eerst met onze opdrachtgever en laten wij aan de hand van foto’s zien wat er aan de hand is. U ontvangt van ons standaard een opgave van de kosten voor het provisorisch dichten van het dak zonder enige garantie. Reden: Morgen kan elders een nieuwe lekkage ontstaan. Tevens ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief all-in prijs voor een nieuwe bitumen dakbedekking. De keuze is aan u.

U kiest voor provisorisch bitumen dak repareren

Wanneer uw budget het niet toestaat om voor een nieuwe dakbedekking te kiezen, dan bent u genoodzaakt om te kiezen voor provisorisch bitumen dak repareren. Zoals aangegeven kunnen wij u geen garantie geven op de door ons verrichte werkzaamheden, omdat de dakbedekking versleten is en de kans groot is dat op een andere plaats opnieuw een lekkage zal ontstaan. Wanneer u hiermee akkoord gaat zullen wij de bitumen dakbedekking zo goed mogelijk voor u repareren en hopen dat deze maanden meegaat.

Beschikt u wel over de middelen die voor een bitumen dak repareren nodig zijn dan repareren wij eerst de lekkage provisorisch en komen wij zodra mogelijk naar u toe. Bij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Eindhoven gebruiken wij uitsluitend A-merk bitumen dakbedekking die bestemd is voor professioneel gebruik. Maar het allerbelangrijkste is dat u een garantie ontvangt van maar liefst 10 jaar op ons dakwerk.

Met spoed uw bitumen dak repareren in de regio Eindhoven kan

Wanneer u een lekkage ontdekt neem dan direct telefonisch contact met ons op bel telefoon: 040- 304 67 33. U kunt dat 7 dagen per week doen.